Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπάλληλος της Virtuos επιβεβαιώνει τις φήμες περί νέου remake του Metal Gear Solid 3

*
Υπάλληλος του κινεζικού στούντιο Virtuos επιβεβαιώνει πως η ομάδα του εργάζεται σε ένα remake για ένα AAA action adventure που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά για το Metal Gear Solid 3. Η είδηση έρχεται μετά τις σχετικές αναφορές πως η Konami έχει αναθέσει στη Virtuos να φέρει εις πέρας ένα remake για το MGS3 και όπως φαίνεται, το στέλεχος της ομάδας αναφέρει στο προσωπικό του προφίλ στο LinkedIn ότι εργάζονται στο συγκεκριμένο project από τον Οκτώβριο του 2018. Σύμφωνα με τα όσα γράφει, το παιχνίδι θα έχει “AAA quality level art”, ανάλυση 4Κ και “set piece destruction”, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε πολλαπλά formats. H Virtuos ιδρύθηκε το 2004 και έχει ασχοληθεί αρκετά με το θέμα των ports και remakes, έχοντας δουλέψει στα Switch port του Dark Souls Remastered, The Outer Worlds, The BioShock Collection, αλλά και συνεισφέροντας σε τομείς στα Battlefield 1, Uncharted 4: A Thief’s End και Horizon Zero Dawn.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Αν αληθεύουν οι φήμες αυτές, τότε είναι θαυμάσια τα νέα αυτά για τους οπαδούς της σειράς Metal Gear Solid.

*